Hurtig adgang

Kombiner intelligent belysning og sikkerhed i din have

Der hersker ingen tvivl om, at intelligent belysning er kommet for at blive. I mange hjem var det første, der gjorde dem til såkaldte "smart homes", en mere intelligent belysning.

Der er mange fordele ved dette. Først og fremmest bruger det mindre energi end traditionelle lyskilder, men det kan også bruges til at skabe mere hygge i hjemmet. Du kan kombinere forskellige farveskalaer og føje en helt ny dimension til hjemmet eller lade intelligente sensorer tænde lyset for dig og gøre hverdagen nemmere.

Få glæde af en oplyst have

Intelligent belysning er dog langt fra begrænset til indendørs brug, så begynd endelig også at overveje, hvordan du kan bruge den i haven. Med udendørsbelysning kan du skabe virkningsfulde og levende skygger ved hjælp af træer og buske. Giv huset nyt liv med en kreativ, belyst facade, eller skab en hyggelig stemning på terrassen med flerfarvet belysning.

En anden stor fordel ved at have lys i haven er, at det kan virke afskrækkende på eventuelle indbrudstyve. Hvis man gerne vil holde lav profil for at kunne bryde ind et sted, lokker en mørk have betydeligt mere end en have med lys. Derudover får udendørsbelysning dit hus til at se flottere og mere indbydende ud, og de forbipasserende vil uden tvivl lade sig imponere af dine kreative evner!

Philips Hue er en af pionererne inden for intelligent belysning, og de senere år har de også præsenteret en lang række forskellige lamper og lightstrips til udendørs brug. Med deres sortiment kan du skabe en mere traditionel – men stadig imponerende – og oplyst have med hvide farver i forskellige nuancer. Du kan selvfølgelig også vælge at give den maks. gas og indhylle haven i flere millioner forskellige farver. Kast lilla lys på et træ eller røde nuancer på en busk, og gør din have mere fantasifuld.

Lad et intelligent udendørskamera holde øje med haven

Somfy har igennem flere år haft et strategisk samarbejde med Philips Hue omkring intelligente hjem. Hvis du har en TaHoma switch, er det nemt at integrere belysning fra Philips Hue ved hjælp af Hue Bridge. Har du en hjemmealarm fra Somfy Protect, kan din Philips Hue-belysning tændes via IFTTT-platformen, som forbinder forskellige intelligente tjenester og produkter med hinanden.

Hvis du monterer udendørskameraet Somfy Outdoor Camera, kan det holde øje med, hvad der sker i din have, og det kan også forbindes med din belysning. Udendørskameraet har flere smarte funktioner ud over den indbyggede kraftige sirene. Den indbyggede bevægelsessensor kan bruges til at tænde din eksisterende udendørsbelysning, både når den registrerer bevægelse, og når mørket begynder at falde på om aftenen.

Vælger du at forbinde din eksisterende udendørsbelysning med kameraet, bliver den mere intelligent, og du har også mulighed for at tænde den via Protect-appen. Du kan med andre ord lære din knap så kloge udendørsbelysning helt nye ting ved hjælp af Somfy Outdoor Camera.

Kombinationen af intelligent kamera og belysning er en god opskrift på øget sikkerhed i din have. Så kom godt i gang med det samme!

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive