Hurtig adgang

Smart kamera kan holde et vågent øje med dit hjem

Vores liv er ret travle, og vi oplever ofte, at vi skal skynde os fra sted til sted – omend det er at skynde os mellem møder, aftaler eller ud for at få lidt motion ...

man-somfy-indoor-camera-living-room

Vores liv er ret travle, og vi oplever ofte, at vi skal skynde os fra sted til sted – omend det er at skynde os mellem møder, aftaler eller ud for at få lidt motion, mens vores børn er i skole eller til andre aktiviteter. Og oven i det hele skal man jo selvfølgelig sørge for at handle ind og en hel liste af andre gøremål. Lyder det som noget, du kan genkende fra en typisk dag i dit liv?

Når vi er på arbejde, er vi normalt fuldstændig optaget af, hvad vi nu engang laver, og sikkerhed i hjemmet er måske ikke ligefrem det første, som vi tænker på. Så hvem holder egentlig øje med, hvordan det står til derhjemme? Sandsynligvis ikke nogen. I hvert fald ikke hvis alle i husstanden enten er i skole eller på arbejde. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Indendørskamera fra Somfy beskytter dit privatliv

Et smart sikkerhedskamera kan være en super løsning, hvis du har brug for et par ekstra øjne til at holde udkig. Det kan nemt kobles op til dit WiFi-hjemmenetværk, så du kan se, hvad der sker derhjemme – når som helst og hvor som helst. Den kan give tryghed at vide, at du kan tjekke, hvornår dine børn kommer hjem, eller tjekke ind på kæledyr i huset. Du kan overvåge, hvad der sker, via vores gratis brugervenlige app, Somfy Protect.

Somfys indendørskamera har en motoriseret udløser, der kan programmeres til at slå fra automatisk, når du kommer hjem. Så du kan slappe af ved at vide, at dit privatliv er beskyttet, og ingen kan se eller høre, hvad du laver. Kameraet kan også optage et 30 sekunders videoklip, som gemmes i skyen, hvis noget uventet skulle ske. Alt, du skal gøre, er at aktivere kameraet, inden du tager hjemmefra om morgenen. Et smart indendørs kamera er utrolig effektivt, uanset om du bor i lejlighed eller hus.

Somfy-udendørskamera holder haven sikker

Hvis du bor i et hus, hvor du har både have og en indkørsel til garagen, kan det være en god idé at holde øje med denne type udendørs arealer, når du er på arbejde eller på ferie. Med et smart udendørskamera er det nemt at tjekke, om der er personer på din grund, som ikke burde være der, og aktivere den integrerede alarm, der afskrækker dem, hvis nødvendigt.

Somfys smarte udendørskamera kan også tilsluttes dit hjems udendørs belysning, så det tænder, hver gang kameraets bevægelsessensor registrerer noget, når det er mørkt udenfor. Det hjælper med at skræmme eventuelle ubudne gæster væk, da det giver et indtryk af, at nogen inde i huset har tændt lyset og tjekker, hvad der sker.

Somfys smartkameraer kan også kombineres med vores boligalarmsystemer uden abonnement, som kan findes direkte via vores website.

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive