Hurtig adgang

Innovativ overvågningskamera med app

Lækkert overvågningskamera, der sender notifikationer til din smartphone? Somfy tilbyder et innovativt og smart kamera til overvågning af dit hjem...

Lækkert overvågningskamera, der sender notifikationer til din smartphone?

Somfy tilbyder et innovativt og smart kamera til overvågning af dit hjem. Overvågningskameraet styres via app, og du får besked om mistænkelig aktivitet direkte på din smartphone, når du ikke er hjemme. 

Vores innovative overvågningskameraer optager i virkelig god kvalitet. Så du kan skelne mellem rengøringshjælpen og en indbrudstyv - og så det aldrig er et problem at videregive brugbare overvågningsbilleder til politiet. 

Bestil overvågningskamera med app hos Somfy - og øg sikkerheden i dit hjem på en innovativ og brugervenlig måde. 

Automatisk privatlivs beskyttelse og meget mere

Dit Somfy overvågningskamera kan en hel masse. Det høje teknologiske niveau gør dog ikke kameraet dét mindre brugervenligt. Faktisk er det utrolig nemt at opsætte og komme i gang med at bruge. Kameraet kan forbindes til dit Smart Home system eller styres via din smartphone.

Opdag smarte funktioner som:

  • Privatlivsbeskyttelse - kameraet slår automatisk fra, når du selv er hjemme. Brug blot din smartphone til at aktivere den automatiske lukkefunktion. På den måde vil ingen kunne se med, og dit privatliv er altid sikret. 
  • Tovejs kommunikation - med den tilhørende app kan du faktisk kombinere med personerne i dit hjem. Kameraet har både videoskærm og mikrofon - så du f.eks. kan snakke til dine børn eller dit kæledyr hjemme i stuen. 
  • Smart aktivering - overvågningskameraet lader infrarøde sensorer give dig ret præcise notifikationer. Og du kan selv slå visse områder fra, f.eks. hjørnet med hundens kurv. 
  • Nattesyn - hvis tyven bryder ind om natten, vil kameraet stadig opfange aktiviteten og optage brugbare billeder. 
  • Høj kvalitet og mulighed for zoom - kameraet optager i HD kvalitet og tillader også at du kan zoome ind og stadig få et klart billede. 

Stort udvalg af sikkerhedstilbehør 

Overvågningskameraer er et godt tiltag, hvis du vil føle dig tryg, når du ikke er hjemme. Men faktisk kan du skabe endnu mere sikkerhed med Somfy tilbehør til kameraet og dit hjem. Du kan kombinere sikkerheden fra overvågning i dit hjem med endnu mere tilbehør til dit overvågningskamera. Du kan blandt andet koble det til vores alarmsystemer, sirener, sensorer og meget mere. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Eller har du brug for hjælp til opkobling og opsætning? Kontakt os endelig for vejledning om dit Somfy produkt. 

Køb overvågningskamera med app og føl dig tryg, når du ikke er hjemme. Bestil hos Somfy og få gratis levering samt udvidet garanti på dit overvågningsudstyr!

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive