Hurtig adgang

Hvilket overvågningskamera skal jeg vælge?

Der findes mange typer af overvågningskamera på markedet. Det er vigtigt at vælge et med videooptagelse af høj kvalitet, effektiv lagring af videomaterialet, optagelse ved bevægelser....

Der findes mange typer af overvågningskamera på markedet. Det er vigtigt at vælge et med videooptagelse af høj kvalitet, effektiv lagring af videomaterialet, optagelse ved bevægelser, besked til smartphone og mulighed for at forbinde med dit smarthomesystem. Alt dette får du, når du investerer i overvågningskameraer fra Somfy. Du vil dermed altid kunne føle dig 100% tryg, når du er væk fra dit hjem. 

Overvågning giver dig bedre sikkerhed 

Et effektivt overvågningskamera er en vigtig del af at skabe et sikkert og trygt hjem. Når du er væk, kan kameraet opfange og filme tyven i dit hjem. Med et Somfy kamera får du besked via din smartphone og kan hurtigt tilkalde politiet. Du kan også tilkøbe en sirene, der bliver udløst, når kameraet opfanger bevægelser i boligen. 

Der findes to typer overvågningskameraer, du skal overveje at investere i:

Udendørs kamera til overvågning - med denne type kamera kan du opfange mistænkelig aktivitet, allerede før tyven bryder ind. Det giver dig mulighed for at koble en udendørs sirene til, der kan udløses ved denne uønskede aktivitet. Du har også mulighed for at ringe efter politiet og informere dem om den fremmede person udenfor dit hus. Sidst men ikke mindst kan det udendørs kamera i sig selv også være med til at afskrække en potentiel indbrudstyv fra at bryde ind. 

Indendørs overvågningskameraer giver dig mulighed for at overvåge dit hjem, når du er væk fra det. Alle vores kameraer giver dig mulighed for at holde øje løbende via din smartphone, og herpå vil du også kunne få notifikationer, når der opfanges bevægelser i boligens rum. 

Du kan også vælge at investere i overvågningskameraer som del af et alarmsystem. Vi tilbyder flere innovative alarmpakker med kamera til indendørs og udendørs brug inkluderet. 

Smart home - connect dit kamera 

I dag har rigtig mange Smart Home systemer i deres hjem. Vores kameraer til overvågning er derfor også kompatible med alverdens systemer som Apple Homekit, Amazon Alexa, IFTTT og Google Assistent. 

Vores populære overvågningskamera har også mange andre fordele. Med Somfy får du f.eks.:

  • Privatlivsfunktion - kameraet lukker når du træder ind i rummet 
  • Mulighed for at undgå, at kæledyr aktiverer kameraet
  • 10 min. at installere - plug and play 
  • Stilrent og enkelt design - passer til den moderne bolig
  • Infrarød bevægelsesføler sikre dig præcise alarmer
  • Giv adgang til andre personer - f.eks. når du er på ferie
  • Se live-billeder og spol 30 sekunder tilbage
  • Automatisk lagring i skyen
  • Flere vinkler og zoom funktion
  • Kompatibel med mange Smart home systemer

Altid høj kvalitet på dine optagelser 

Billig overvågningskameraer er ofte lig med dårlig kvalitet og fnidrede optagelser. Hvis uheldet er ude, og politiet skal bruge overvågningsbilleder af tyven, er det vigtigt, at du kan give dem materiale af høj kvalitet. Ligesom det også er rarest for dig selv at kunne tyde dine live overvågningsoptagelser på simpel vis. Er det blot naboen, der går rundt? Eller er det faktisk en tyv? Med vores overvågningskameraer får du altid videomateriale i HD kvalitet. 

Vil du vide mere om vores overvågningskameraer? Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rette kameraer til din bolig. Vi ser frem til at gøre din bolig mere tryg for dig.

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive