Hurtig adgang

Hvilket alarmsystem skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i dit hjem. Hvis du altid vil føle dig tryg, bør du investere i et godt alarmsystem. Men hvilket skal du vælge? Somfy tilbyder flere gode alarmpakker...

Det er vigtigt at have styr på sikkerheden i dit hjem. Hvis du altid vil føle dig tryg, bør du investere i et godt alarmsystem. Men hvilket skal du vælge? Somfy tilbyder flere gode alarmpakker og -systemer samt udstyr hertil. Køber du et Somfy system får du f.eks. et helt unikt alt-i-et system, der sikrer hele dit hjem og samtidig giver dig fuld kontrol over det. Derudover finder du også andre gode alarmpakker med overvågningskamera, udendørs sirener og bevægelsessensorer. Du kan købe lige den pakke, der matcher dine behov for sikkerhed i hjemmet.

Høj kvalitet og innovative funktioner

Somfy alarmsystemer er lig med innovativ udvikling og kvalitetsprodukter. Stiller du dig selv spørgsmålet om hvilket alarmsystem skal jeg vælge? Og ønsker du noget, der er smart, moderne og som bare fungerer? Så bør du se nærmere på et alarmsystem hos Somfy.

Vi tilbyder systemer med smarte funktioner som:

Bevægelsessensorer kan du få til både udendørs (indbygget i vores udendørs kamera) og indendørs detektering. Det vil sige, at alarmsystemet opfanger, når der foregår bevægelser udenfor dit hus eller inde i dit hus. De udendørs sensorer er ideelle, hvis du vil fange tyven, allerede før denne bryder ind. Med indendørs sensorer kan du fange tyven, med det samme denne er brudt ind. Sensorerne kan udløse en sirene eller sende en besked til din smartphone, så du selv kan sætte sirenen i gang manuelt.

Udendørs og indendørs kamera er bare et godt valg, når du vælger dit sikkerhedssystem. De giver dig netop muligheden for at fange tyven på kamera. Det kan i sig selv være med til at afskrække tyven fra at bryde ind, at du har et udendørs kamera sat op. Med det indendørs kamera får du livebilleder sendt til din smartphone, når kameraet opfanger noget i din bolig. Du kan selv give politiet hurtig besked om indbruddet.

Sirener er et effektivt middel til at skræmme tyven væk. Du kan med Somfy få sirener, der udløses på flere tidspunkter. Det kan f.eks. være ved kontakt med vinduer eller døre eller når bevægelsessensoren opfanger aktivitet. Du kan få systemer med både indendørs eller udendørs sirene. Faktisk er sensorerne så følsomme, at de kan opfange forskellen på en bold, der rammer vinduet og en tyv, der forsøger at bryde det op.

Vores Alt-i-et system er til dig, der gerne vil have det nemt og ikke skal tænke på forskelligt udstyr. Her får du både HD-kamera, sirene og en bevægelsesdetektor. Systemet giver dig altid besked på din smartphone, hvis det opfanger mistænkelig aktivitet.

Systemet kan opdateres løbende 

Har du brug for mere end ét kamera i din bolig? Vil du opgradere din sikkerhed med udendørs kameraer? Eller har du behov for en sensor på vinduer og døre? Uanset hvilken alarmpakke du har købt, kan du altid opdatere systemet med nyt udstyr. Det kan være ideelt, hvis dine behov ændrer sig eller du flytter til en ny bolig, hvor det gamle system ikke længere er tilstrækkeligt, for at du kan føle dig tryg.

Smarthome som en del af din sikkerhed 

Smarthome systemer er i dag yderst populære. Derfor er Somfy alarmsystemer også kompatible med de mest brugte smarthome systemer som Amazon Alexa og Google Assistent. Desuden kan det også delvis kobles sammen med dit Somfy smarthome system.

Somfy er et populært alarmsystem, fordi du får:

  • Et smart og trådløst system
  • Et moderne og lækkert design
  • Mange muligheder for at udbygge alarmsystemet med tiden
  • Besked til din smartphone om aktivitet
  • Lang batteritid på udstyret
  • Plug and Play - udstyret er nemt at tilslutte selv
  • Se liveoptagelser når du er væk fra boligen
  • Vindue- og dørsensor

Uanset hvilket system du vælger og hvilket udstyr du tilkøber, får du høj sikkerhed med Somfy. Vores innovative udstyr gør, at du kan føle dig 100% tryg, når du er væk fra dit hjem.

Har du spørgsmål til vores alarmsystemer og sikkerhedsudstyr? Du kan altid kontakte os for at få råd og vejledning til, hvad du skal vælge. Vi ser frem til at hjælpe dig med at gøre dit hjem mere sikkert.

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive