Hurtig adgang

Effektiv alarm uden abonnement

Vil du have sikre og brugervenlige alarmer uden abonnement? Somfy tilbyder flere smarte systemer, som ikke kræver abonnement eller andre faste betalinger. Du køber blot alarm og udstyr og monterer...

Vil du have sikre og brugervenlige alarmer uden abonnement? Somfy tilbyder flere smarte systemer, som ikke kræver abonnement eller andre faste betalinger. Du køber blot alarm og udstyr og monterer det. Vores alarmsystemer koster dig ikke en krone om måneden. 

Intet abonnement er ikke lig med ringere kvalitet. Vores udstyr er utrolig innovativt og brugervenligt. Det er let at montere, tilgå og styre. Du kan blandt andet sikre dine vinduer og døre med alarmer, opsætte indendørs eller udendørs sirener, overvåge din bolig og følge med fra din smartphone og meget mere. Se nærmere på vores alarmsystemer og tilvalg her på siden - og find lige det, der matcher dine behov for alarm og overvågning. 

Avancerede sikkerhedsfunktioner

Med et Somfy alarmsystem kan du få mange innovative funktioner, der højner din sikkerhed i boligen. Vores tyverialarmer uden abonnement byder blandt andet på:

  • Vindue- og døralarmer - udløses ved indbrudsforsøg og giver dig besked via smartphone
  • Indendørs sirene - sættes i gang ved detektering af indbrudsforsøg og sender notifikation til din smartphone
  • Trådløs hub - til at forbinde dine alarmprodukter i hjemmet og som også sikrer, at de fungerer i op til 6 timer ved strømafbrydelse
  • Overvågningskamera - registrerer mistænkelig aktivitet - ude eller inde - og sender notifikationer til din smartphone. 
  • Stor brugervenlighed - du får dig et alarmsystem uden ledninger, det hele kører over Wi-Fi og er meget let at betjene. Du styrer det hele med smartphone eller nøglesender. 

Alt i alt får du dig en effektiv alarm uden abonnement. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning. Vi er førende i branchen og kan altid hjælpe dig med at finde en alarm, der passer til din bolig. 

Smart overvågning og deaktivering 

Drømmer du om et alarmsystem, der ikke koster penge hver måned? 

Når du vælger Somfy, betaler du blot for de produkter, du køber til dit system. Vi opkræver ikke penge hver måned for alarmsystemet. Vi synes nemlig ikke, at det skal koste dig en formue at sikre dit hjem på innovativ vis. 

Selvom du ikke betaler så meget som en krone om måneden, får du stadig utrolig smart udstyr med et væld af innovative funktioner. Du får f.eks. Smart overvågning, der genkender kæledyr og almindelig belastning ved vinduer fra f.eks. vind. Deaktiver nemt hele alarmsystemet med ét tryk på en smart nøglesender. 

Køb en boligalarm uden abonnement hos Somfy og få gratis levering!

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive