Hurtig adgang

Hvordan kan trådløse vægkontakt gøre dit hjem lidt mere praktisk?

Smart homes kan gøre en masse for os, men nogle gange har du stadig brug for andre muligheder til at kunne styre enheder i hjemmet.

Nu til dags er vi vant til at foretage handlinger gennem vores smart home-systemer og kan kontrollere og betjene alle slags funktioner bare med stemmen.

Men selvom automatisering kan være utrolig praktisk, kan det også være nyttigt at styre genstande som gardiner og skodder via en vægkontakt – og det er der mange gode grunde til: de yngste i husstanden er måske ikke klar til at håndtere nye teknologien, og nogle af de ældre kan have svært ved at vænne sig til de nye funktioner og har nemmere ved en fysisk knap, der kan trykkes på.

Trådløs kontrol, hvor det passer dig

En af de største fordele ved trådløse og batteridrevne kontakter til væggen er, at du kan placere dem hvor som helst. Hvis du vil bruge systemer med kabler, skal du først sørge for, at der løber kabler gennem væggene til det sted, hvor du gerne vil installere dine controller. Med trådløse enheder skal du ikke hyre på en elektriker til at ordne kabler – så du har lidt flere penge i dit budget, som du kan bruge på andre ting, der er med til at forbedre hjemmet.

Her er et godt eksempel: Hvis du installerer en trådløs kontakt ved siden af din seng, kan du nemt åbne dine motoriserede rullegardiner om morgenen, uden du behøver forlade den varme seng og dyne. Du kan endda tage det skridtet videre og tilføje afspilninger af visse scenarier. Dette kan programmeres til at aktivere to forskellige scenarier i dit TaHoma-system, så du – afhængigt af de bestemte smart-enheder du har i dit hjem – kan åbne rullegardinerne, tænde lyset, skrue op for varmen og starte kaffemaskinen med trykket på bare én enkelt knap.

Scenarieafspilning har i sig selv flere forskellige praktiske fordele: Hvis du placerer den ved siden af din hoveddør, kan du nemt aktivere en scenarie for “Forlader hjemmet”, der slukker for de fleste enheder, når du går ud, eller en "Kommer hjem"-scenarier, der tænder alt igen. Alt, du skal gøre, er at trykke på en kontakt.

Hvad kan du styre med Somfys vægkontakter?

Somfy har et stort udvalg af trådløse vægkontakter til betjening af vores produkter. Alt efter, hvordan du gerne vil styre hjemmet, har du flere forskellige valgmuligheder. Vores Smoove-serie har stilfulde kontakter til forskellige typer af gardiner og skodder, inklusive standardkontakt til at rulle gardinerne op og ned, men også specialfunktioner, der kan trække gardiner til siden. Og der er også vores Smoove Lighting io, hvis du også vil styre din belysning. Alle disse enheder kan fastgøres med enten dobbeltklæbende tape eller et par skruer – så enkelt er det!

Find ud af mere
Kategorier
Disqus is inactive