Hurtig adgang

5 enkle tips til støjreducerende gardiner

Bor du ved en travl vej, eller oplever du meget omgivende støj? Fortvivl ikke! Med disse tips kan du gøre dit hjem mere stille og behageligt i fem trin - og det bare ved hjælp af gardiner.

Uanset om det er travl bytrafik, et støjende nabolag eller blot daglig støj: Støj kan være en stor partykiller når det kommer til din trivsel og ro. Heldigvis tilbyder gardiner en løsning på dette problem.

Og det er godt, for gardiner er ikke kun en essentiel del af et roligere hjem, men er også en fantastisk tilføjelse til dit interiør. Med disse fem tips vælger du støjreducerende gardiner!

Tip 1: Vælg den rigtige stof

Stof dæmper. Netop derfor fungerer gardiner så godt som en støjbarriere. Og her er tommelfingerreglen: jo tykkere stoffet, jo bedre er gardinenes støjreduktion. Stofets tykkelse sikrer, at lydbølger absorberes endnu bedre. Vælg derfor helst et tungt, tæt stof i stedet for tyndt materiale. På denne måde fanger du lyden optimalt.

Tip 2: Tilføj en foring

Hvordan gør du tip 1 endnu mere effektivt? Tilføj en foring til din gardins stof. Forede gardiner er generelt bedre til støjreduktion end uforede gardiner. Du kan se foringen som et ekstra lag stof til din gardin. Med ekstra foring reducerer du støjen udefra og skaber en rolig atmosfære.

Bonusfordel: Foringen giver også din gardin et mere luksuriøst udseende. Gardinens folder ser ekstra fine ud. Og det er godt for dit hjem interiør.

Tip 3: Sørg for optimale mål på din gardin

Støjreducerende gardiner er mest effektive, når de strækker sig fra gulv til loft og er bredere end din vindueskarm. Sørg derfor for, at gardinerne dækker hele dit vinduesparti og helst hænger foran karmen i stedet for inde i karmen. På denne måde giver du ekstra beskyttelse mod støj ovenfra.

Store klodsede gardiner er selvfølgelig ikke et stort hit. Derfor er det smart altid at få dine gardiner målt til. Heldigvis gør vi det på Somfy.

Tip 4: Kombiner flere gardiner med hinanden

Stilfuldt og praktisk: Kombination er nøglen! Arbejd derfor med forskellige lag gardiner. Vælg eksempelvis en subtil rullegardin eller persienner til det første lag og klæd det pænt med en varm gardin skinne. Dette dæmper ikke kun lyden optimalt gennem det dobbelte lag; du skaber også en hyggelig effekt i dit interiør.

Tip 5: Integrer din gardin med smarte hjemmesystemer

Det sidste tip for at afslutte listen. Og det er ikke bare et. På Somfy mener vi på smarte løsninger. Derfor anbefaler vi, at du gør dine gardiner til en del af dit smarte hjemme-system. Med denne smarte løsning kan du automatisk justere dine gardiner på forskellige tidspunkter af dagen.

Topmøder i omgivende støj? Så er du altid et skridt foran takket være timeren, der lukker dine gardiner, når du ønsker det. Så behageligt.

Stille lukning af dine gardiner hos Somfy

Vil du stimulere din absolutte ro endnu mere? Hvis du vælger Somfys elektriske gardinskinner, åbnes og lukkes disse gardiner helt lydløst. Det betyder dobbelt nydelse af stilheden og roen i huset.

Somfy gardinmotor er let at integrere med alle typer gardiner. Er du på udkig efter en stille kørsel af dine automatiske gardiner? Så er dette virkelig noget for dig.

Brug for hjælp fra en specialist?

Med disse 5 tips vil du bestemt bringe ro tilbage i dit hjem. På Somfy forstår vi din betydning af et roligt og stilfuldt miljø. Derfor tilbyder vi altid en passende løsning til at kombinere funktionalitet og stil.

Foretrækker du personlig rådgivning fra en af vores specialister, eller er du tvivl om, hvilket stof du skal vælge til din gardin? Din lokale forhandler kan perfekt hjælpe dig med dette. Find den nærmeste forhandler i dit område med det samme.

Find ud af mere
Kategorier
Mærker
Disqus is inactive